Kreu > Kerkim

Atributet e kerkimit

Numer akti:
Data: (muaji-dita-viti)
Palet ne proces:
Rrethi:
Objekti:
Relatori:

 • Nr.Akti:
 • 805/204
 • Data e Gjykimit:
 • 27.01.2012 14.00
 • Palet ne proces:
 • Shoqeria \"Studioprojekt\" shpk
 • Relatori:
 • Artan Broci
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1963/36
 • Data e Gjykimit:
 • 19.09.2012 11.40
 • Palet ne proces:
 • Shoqeria “Avduli” sh.p.k. [Paditės] Agjencia e Prokurimit Publik [I Paditur] Avokatura e Shtetit [Avokatura e Shtetit]
 • Relatori:
 • Gjin Gjoni
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3044/195
 • Data e Gjykimit:
 • 00.00.0000 09.40
 • Palet ne proces:
 • Petrit Lulo [Paditės] Agjensia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave [I Paditur] Avokatura e Shtetit [Avokatura e Shtetit]
 • Relatori:
 • Gramoz Levanaj
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1410/104
 • Data e Gjykimit:
 • 12.12.2012 10.20
 • Palet ne proces:
 • Islam Ceka
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 482/7
 • Data e Gjykimit:
 • 07.11.2012 11.40
 • Palet ne proces:
 • Irakli Leka [Kėrkues] Zyra e Permbarimit Tirane [Person i Tretė] Banka Kombetare e Greqise [Person i Tretė] Fatjon Pollozhani [Person i Tretė]
 • Relatori:
 • Artan Broci
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1332/66
 • Data e Gjykimit:
 • 16.01.2013 13.00
 • Palet ne proces:
 • Bujar Ferizaj ( Kerkues )
 • Relatori:
 • Tom Ndreca
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3867/852
 • Data e Gjykimit:
 • 22.01.2013 10.20
 • Palet ne proces:
 • Avokatura e Shtetit [Paditės] Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave Tiranė [I Paditur] Agim Caku [I Paditur] Abdurraman Caku [I Paditur] Muhamet Caku [I Paditur] Syrri Caku [I Paditur] Meliha Caku [I Paditur] Drita Caku [I Paditur] Suzana Caku [I Paditur] Zyra Vendore e Regjistrimit te Pasurive tė Paluajtshme Lezhė [Person i Tretė]
 • Relatori:
 • Gramoz Levanaj
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1400/99
 • Data e Gjykimit:
 • 25.01.2013 13.00
 • Palet ne proces:
 • Julian Lipe
 • Relatori:
 • Tom Ndreca
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1390/93
 • Data e Gjykimit:
 • 25.01.2013 11.40
 • Palet ne proces:
 • Bashkim Gjabri
 • Relatori:
 • Fatos Qato
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1573/246
 • Data e Gjykimit:
 • 30.01.2013 11.40
 • Palet ne proces:
 • Kastriot Muēo
 • Relatori:
 • FATOS QATO
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 4150/1131
 • Data e Gjykimit:
 • 05.02.2013 11.00
 • Palet ne proces:
 • Miranda Nikshiqi [Paditės] Agjensia e Kthimit dhe Kompesimit tė Pronave Tiranė [I Paditur] Avokatura e Shtetit [Avokatura e Shtetit]
 • Relatori:
 • Valdete Hoxha
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 256
 • Data e Gjykimit:
 • 06.02.2013 09.41
 • Palet ne proces:
 • Qazim Tepshi
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 268
 • Data e Gjykimit:
 • 15.02.2013 09.00
 • Palet ne proces:
 • Marie Ēoku (kerkues)
 • Relatori:
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 267
 • Data e Gjykimit:
 • 13.02.2013 09.40
 • Palet ne proces:
 • Pjeter Ēokaj ( kerkues )
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 179
 • Data e Gjykimit:
 • 20.02.2013 11.00
 • Palet ne proces:
 • Valmira Pjetri
 • Relatori:
 • Fatos Qato
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3967/949
 • Data e Gjykimit:
 • 08.02.2013 12.20
 • Palet ne proces:
 • Ram Oruēi [Paditės] Elton Xhaferri [Paditės] Agron Duro [I Paditur] Rifat Shahini [I Paditur] Nazif Duro [I Paditur] Neim Duro [I Paditur]Ram Oruēi [Paditės] Edmond Gogo Elton Xhaferri [Paditės] Agron Duro [I Paditur] Rifat Shahini [I Paditur] Nazif Duro [I Paditur] Neim Duro [I Paditur]
 • Relatori:
 • Edmond Gogo
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3275/350
 • Data e Gjykimit:
 • 15.02.2013 14.20
 • Palet ne proces:
 • Elez Lena [Paditės] Shoqėria “FLORA & CO” [I Paditur]
 • Relatori:
 • Zegjine Sollaku
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 4093/1075
 • Data e Gjykimit:
 • 20.02.2013 11.40
 • Palet ne proces:
 • Ramazan Peza [Paditės] Luljeta Peza [Paditės] Agjensia e Trajtimit te Kredive [I Paditur] Zyra Vendore e Regjistrimit te Pasurive te Paluajtshme Tirane [I Paditur] Shoqeria \"Beki\" shpk [Person i Tretė]
 • Relatori:
 • Edmond Gogo
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3644/655
 • Data e Gjykimit:
 • 20.02.2013 13.00
 • Palet ne proces:
 • Shpetim Bushi [Paditės] Drejtoria e Sherbimit Spitalor Peshkopi [I Paditur]
 • Relatori:
 • Gjin Gjoni
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3350/406
 • Data e Gjykimit:
 • 27.02.2013 13.40
 • Palet ne proces:
 • Angjelina Kazia [Kėrkues] Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqerore Diber [Person i Tretė]
 • Relatori:
 • Artan Broci
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 122
 • Data e Gjykimit:
 • 27.02.2013 13.00
 • Palet ne proces:
 • Leard Jaku
 • Relatori:
 • Genti Shala
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 360
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.00
 • Palet ne proces:
 • Rudi Ēelanji
 • Relatori:
 • Lefter Jahaj
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 389
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.40
 • Palet ne proces:
 • Erjon Jaupi
 • Relatori:
 • Lefter Jahaj
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 144
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 11.00
 • Palet ne proces:
 • Elton Shuli [I Pandehur] Artur Celaj [I Pandehur] Mirjan Hila [I Pandehur]
 • Relatori:
 • Metush Saraēi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 318
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.00
 • Palet ne proces:
 • Engjellushe Ēaushaj ( kerkues)
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 321
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.40
 • Palet ne proces:
 • Ermal Reēi
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 382
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.30
 • Palet ne proces:
 • Mus Gjauri
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 227
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 12.20
 • Palet ne proces:
 • Feim Alliu ( kerkues)
 • Relatori:
 • Tom Ndreca
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 245
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 
 • Palet ne proces:
 • Denis Dervishi, Romina Lalaj
 • Relatori:
 • Astrit Haxhialushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 226
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 11.40
 • Palet ne proces:
 • Mekail Katana
 • Relatori:
 • Fatos Qato
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3408/451
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 
 • Palet ne proces:
 • Faik Stafa [Paditės] Drejtoria Rajonale e Sigurimeve Shoqėrore Tirane [I Paditur] Instituti i Sigurimeve Shoqėrore Tirane [I Paditur]
 • Relatori:
 • Artan Broci
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3435/472
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 14.20
 • Palet ne proces:
 • Arben Bardhi [Paditės] Pirro Rrudha [I Paditur] Grigor Stavro [I Paditur] Zyra Permbarimit Tirane [I Paditur] Agjensia e Trajtimit te Kredive Tirane [I Paditur]
 • Relatori:
 • Artan Broci
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 1298
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 09.40
 • Palet ne proces:
 • Avokatura e Shtetit [Paditės] Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave Tiranė [I Paditur] Mrike Nikaj [I Paditur] Drane Nikaj [I Paditur] Rita Nikaj [I Paditur] Prende Deda [I Paditur] Agostin Nikaj [I Paditur] Vera Vata [I Paditur] Adelina Nikaj [I Paditur] Xhoana Nikaj [I Paditur] Etleve Berisha [I Paditur] Elvis Nika [I Paditur]
 • Relatori:
 • Edmond Gogo
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3464/501
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 11.00
 • Palet ne proces:
 • Vasil Trojani [Paditės] Vasil Kristo [Paditės] Ministria e Arėsimit dhe e Shkencės, [I Paditur] Avokatura e Shtetit [Avokatura e Shtetit]
 • Relatori:
 • Dalip Bushi
Detajet e Ceshtjes
 • Nr.Akti:
 • 3530/558
 • Data e Gjykimit:
 • 06.03.2013 13.40
 • Palet ne proces:
 • Robert Martini [Paditės] Bubulina Martini [Paditės] Ministria e Punėve tė Jashtme Tiranė [I Paditur]
 • Relatori:
 • Zegjine Sollaku
Detajet e Ceshtjes

Kalendari i Ceshtjeve

Untitled Document

<Para Pas >

02 2017

Dje Hen Mar Mer Enj Pre Sht
01
02
03
04
05
06
07
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


Njoftime

Linke
Vizitore